0297 282 506 timmerfabriek@rekri.nl

Service, vakmanschap en ervaring

Timmerfabriek REKRI maakt vrijwel iedere gewenste houtbewerking, van deuren, binnen en buitenkozijnen op maat tot schuifpuien, draaikiepramen en hekwerken.
Service staat voorop bij Timmerfabriek REKRI. Onze uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij kwalitatief goed en duurzaam timmerwerk leveren dat aan de regelgeving en de verwachtingen van onze klanten voldoet. Waarin wij ons echt onderscheiden is onze service. Wij maken waar wat we beloven. Daarom werken veel van onze klanten en opdrachtgevers al vele jaren met ons samen.

Timmerfabriek REKRI is een begrip in de Ronde Venen

Directeur Wilco Krimp is trots op ‘zijn’ timmerfabriek. Wilco: “We kennen onze klanten goed of zorgen dat we ze goed leren kennen, zodat we kunnen inschatten wat ze willen, wat ze niet willen en waar de uitdagingen uit bestaan. Klanten en opdrachtgevers weten dat we doen wat we zeggen en afspraak is voor ons ook altijd echt afspraak. Bovendien overtreffen we graag de verwachtingen. Ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring heeft REKRI Timmerfabriek gebracht waar wij op dit moment staan en vormt de basis voor de toekomst. Wij zijn er trots op hoe we zaken doen en met ons team van gemotiveerde mensen staan wij klaar om elke opdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden.”

Timmerfabriek REKRI is een hecht familiebedrijf.

Toen Wilhelmus Gerardus Reurings en Gijsbertus Gerardus Jozef Krimp (ReKri) in 1964 hun timmerfabriek oprichtten, wisten ze één ding zeker: service, vakmanschap en ervaring zijn de basiselementen voor een goede bedrijfsvoering. En dat staat bij Rekri ruim 50 jaar later nog steeds hoog in het vaandel.

REKRI wordt nu geleid door Wilco Krimp, de kleinzoon van opa Gijsbertus Krimp. Hij nam in 2013 samen met zijn broer het bedrijf over van zijn vader en zijn oom, Louis en Ton Krimp. Timmerfabriek REKRI is een begrip in de Ronde Venen en vooral aannemers, met projecten als aanbouw, renovatie of aanpassing van bedrijfspanden, weten de weg naar Mijdrecht te vinden.

 

Bel ons voor een eerste kennismaking